"A l'atzar agraeixo tres dons: haver nascut dona, de classe baixa i nació oprimida. I el tèrbol atzur de ser tres voltes rebel."

Maria-Mercè Marçal

treballem pels drets

de totes les DONESSom una associació de dones feministes de Vilanova i la Geltrú que ens vam constituïr formalment al desembre de l’any 1998 després d’un temps de trobades i reflexió on un grup de dones que ens reuníem al centre cívic Sant Joan.


Érem dones procedents de la lluita antifranquista, d'altres grups de dones que hi havia hagut a Vilanova i la Geltrú, del món de la coeducació, de l'art i dels estudis feministes. En una d'aquelles reunions la M. Pau Munuera va proposar fer una associació amb l'objectiu de la defensa dels drets de les dones i així vam començar.

La nostra primera presidenta va ser la Manoli Àlvarez. El nom de La Frontissa va sorgir de la idea d'obrir portes entre els nostres diversos mons.

FEMINISTES AL CARRER. FEMINISME PER ACABAR AMB EL PATRIARCAT

El nostre enfocament


Defensem la democràcia i l'Estat de Benestar, llegint, produint i difonent informació sobre les causes i conseqüències de la crisi econòmica i les solucions alternatives per assolir la igualtat de les dones. Utilitzem les TICs i l'acció directa al carrer per defensar els nostres drets.

.

On i quan ens pots trobar?


Estem presencialment cada dimecres de 19 a 21 h al Casal de Dones "Ca La Tomasa" de Vilanova i la Geltrú. Si necessites alguna cosa abans, tens el nostre mòbil.

I si ens vols enviar un correu, et respondrem el més aviat possible.

feministes.cat

Dofemco.org

contraelborradodelasmujeres.org

Feminicidio.net

movimientofeminista.org

leyabolicionista.es

mulleres.gal

Vives!

Llistat de feminicidis i altres crims masclistes a l'estat espanyol des del 25 de novembre de 2022. 

Des de La Frontissa, denunciem les Violències Masclistes que patim les dones i mantenim a la memòria les dones, nenes i nens víctimes del patriarcat.