AIXÒ TE NOM

Una exposició de sensibilització ciutadana que fa un recorregut per totes les violències masclistes exercides vers les dones i la seva tipificació a la llei catalana.


L'Associació de Dones Feministes La Frontissa és la creadora i comissària de l'exposició que identifica i visibilitza les diverses violències masclistes que pateixen les dones: psicològica, física, sexual, econòmica, institucional, vicària, ambiental, etc. En el marc del Premi Carta al maltractador 2022, certamen que coorganitzen l'entitat i la Regidoria de Convivència i Equitat, l'exposició itinerarà del 15 de setembre al 10 de novembre pels Centres Cívics de Sant Joan i La Geltrú. També servirà de taller de sensibilització per l'alumnat de secundària i batxillerat participant.


L'activitat forma part de la programació d'actes de la “25N: Setmana contra les violències masclistes” organitzada per la Regidoria de Convivència i Equitat i on tambè tenim una nova edició de la "Carta al Maltractador" (enllaç a l'audio de les premiades 2021)


Horaris:


L'exposició va romandra visitable per a tota la ciutadania del 15 de setembre al 5 d'octubre al Centre Cívic Sant Joan (de 10h a 12h i de 17h a 20h) i ara, del 10 d'octubre al 10 de novembre al Centre Cívic La Geltrú (de dilluns a divendres, de 9h a 19h). Els dimarts, de 17h a 19h, realitzem visites guiades a instituts i públic general.

01.

tipus de violències masclistes ver les dones

Definició Legislació Catalana

ASSASSINATS I HOMICIDIS DE DONES PER RAÓ DE SEXE I AMB BASE A LA OPRESSIÓ DE GÈNERE, LES INDUCCIONS AL SUÏCIDI I ELS SUÏCIDIS COM A CONSEQÜÈNCIA DE LA PRESSIÓ I LA VIOLÈNCIA EXERCIDA CAP A LA DONA.


Article 5 de la Llei catalana 17/2020

02

VIOLÈNCIA
DE SEGON ORDRE